DNA weet hoe belangrijk het is dat jij je kunt richten op dat wat je het liefst doet ‘ondernemen’. Vaak laten ondernemingen daarom hun administratie en aangiften al verzorgen door professionals. Toch kan het zo zijn dat je behoefte hebt aan tijdelijke ondersteuning binnen jouw onderneming. Hierin kan een interim professional een prima oplossing zijn.

Heb je tijdelijk behoefte aan financiƫle en/ of fiscale ondersteuning binnen je onderneming? Dan ben je bij DNA aan het juiste adres! Voor zowel kort- als langlopende projecten leveren wij ervaren, deskundige en ondernemende professionals.

Interim

Waar wij u o.a. in kunnen ondersteunen:

  • Op fiscaal gebied: omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en loonbelasting, tax accounting, tax compliance.
  • Op financieel gebied: het opzetten of controleren van jouw complete administratie, optimaliseren van uw debiteuren- of crediteurenbeheer, due diligence-onderzoeken, ondersteuning bij jaarafsluitingen of het opstellen van jaarrekeningen.

Ook wanneer jouw onderneming een nieuwe fase ingaat en er behoefte is aan iemand die meedenkt en -werkt om kansen optimaal te benutten kun je ons inschakelen.