Wij zijn DNA: een belastingadviesbureau van een nieuwe generatie: beter, slimmer en innovatiever. Als ondernemers hebben wij zeer goed inzicht in wat u drijft. Wij zien onszelf als een verlengstuk van uw bedrijf, waarbij we door persoonlijk contact tot nieuwe inzichten komen en nieuwe kansen creëren tot het maken van een succesvol bedrijf waarbij uw onderneming kan groeien.

Wij helpen u graag om de fiscale voordelen voor uw onderneming in binnen- en buitenland maximaal te benutten. Of het nu gaat om een nationaal familiebedrijf of een internationale corporatie; wij staan u bij met de juiste fiscale oplossing. Onder onze klanten bevinden zich eenmanszaken, MKB bedrijven en organisaties die internationaal opereren. Deze bedrijven komen o.a. uit de ICT, hospitality- en entertainment industrie.

Met zoveel verschillende klanten is het voor DNA zaak om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied, daarnaast werken wij nauw samen met verschillende speciaal voor u geselecteerde notaris- en advocatenkantoren om u extra goed van dienst te kunnen zijn.
Neem vandaag nog contact met ons op om na te gaan welke fiscale kansen er op u liggen te wachten.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan: