Hi, ik ben Damaira Nicole Anijs – en ondernemen zit in mijn DNA. Zelfs mijn initialen bevestigen dat! In 2014 richtte ik DNA op en ik help sinds dag 1 ondernemers succesvoller zijn.

DNA Community is een one-stop-shop met een team van experts. Deze experts werken onder leiding van een partner en staan onder toezicht van een accountmanagementteam.

 

De Accelerator

Met ons team van experts hebben wij een DNA-accelerator ontwikkeld. Hierdoor weten wij dat je als ondernemer in 3 verschillende fases terechtkomt. Voor elke fase biedt DNA een dienst aan. Hiermee helpen we je van start tot finish bij het opzetten van een succesvolle onderneming.

 

 

Fase 1: het opstarten van je onderneming

In deze fase schrijf je een ondernemingsplan en stel je een financieel plan op. Vervolgens vraag je een lening aan, zoek je een investeerder, of steek je je eigen geld in je nieuwe bedrijf.

 

Fase 2: je bedrijf op gang

De tweede fase bestaat uit het beheer van je bedrijf, onder meer met aangifte doen en je financiën beheren. Ook moet je administratie nu op orde zijn. Je bent gestart!

 

Fase 3: groei

In deze fase ga je je product, dienst of merk naar de markt uitdragen. Daarvoor moet je dus aan PR/marketing/branding doen, en afhankelijk van wat je doet aan evenementenplanning. Ook in deze fase komt nog financieel beheer kijken, onder meer bij slim investeren.

 

DNA kan je helpen met

  • elke fase, van begin tot eind (zorgeloos ondernemen)
  • met enkele diensten (je kiest zelf wat je uitbesteedt)
  • coaching (je kiest zelf voor welke onderdelen)
  • workshops (je kiest per keer je workshop)

 

 

Je kiest dus altijd zelf hoeveel we voor je mogen doen!

 

Over Damaira

Damaira Anijs is oprichter en eigenaar van DNA Community, een interactieve online gemeenschap voor en door professionals in de creatieve sector.

“Als de jongste van zes groeide ik op in Amsterdam-Noord, in een grote en liefdevolle familie. Na de HAVO, HBO en de universitaire studie Fiscaal Recht startte ik mijn carrière als fiscaal jurist bij advocatenkantoor Baker &McKenzie en ging daarna aan de slag aan bij trustkantoor TMF voordat ik met DNA Community begon. Ik kom uit een heel creatieve en ondernemende familie, dus het was geen verrassing dat ik voor mezelf wilde beginnen in de creatieve sector.”